Szolgáltatásaink

Gél-lakk (30-40 perc)

A géllakkot vagy zselélakkot 2010-ben vezették be, és azóta is töretlen a sikere. Csodálatos találmány, kiváltja a műkörmöket, és hasonlóan tartós.

A zselélakk vagy géllakk UV-fényre keményedő, hibrid anyag, mely nem kopik, és csak ritkán pattogzik le. A műkörmökhöz használatos zselé előnyeit ötvözi a lakk könnyű kezelhetőségével, mert szépen szétterül, nem láthatsz benne festési csíkokat. Természetesebb hatású a műkörömnél, hiszen nem vastagítja meg a körmöket.

Műköröm (90-120 perc)

Nagyon fontos a szép és ápolt kéz az élet minden területén, hiszen a kezünk mindig szem előtt van. Sok múlhat körmeid ápoltságán egy üzleti tárgyaláson, egy állásinterjún, egy randin és az élet egyéb területén. A természetes szép köröm azonban nem mindenkinek adatik meg. Erre kínál kitűnő lehetőséget a műköröm. Ezáltal szép, nőies kezeket varázsolhatunk mindenki számára.

Lehet szolid, elegáns vagy egészen művészi, lényeg, hogy mindig figyelembe vesszük saját stílusodat, életszokásaidat. Szabadon válogathatsz több száz szín és árnyalat közül, zselébe építhető díszekből. Alakját tekintve reszelhetjük gömbölyűre, hegyesre illetve kockára. Ha valami egészen speciális díszítő elemre van igényed, következő alkalomra garantáltan beszerezzük!

Saját köröm megerősítése (60-90 perc)

A műköröm készítés feladata, célja a saját köröm erősítése, hosszabbítása, esztétikusabbá tétele. Számos esetben azonban a vendég nem szeretne hosszabb körmöt, mint a sajátja, csak megerősítésre van szüksége. A körömnek van egy természetes mozgása, rugalmas, ezért a körömlakk lepattog róla, míg a zselés megerősítéssel keményebb, merevebb, ezáltal a lakkozás is sokkal tartósabb, nem is beszélve a letörésről. Sokkal ellenállóbb lesz a köröm a külső mechanikai behatásokkal szemben. A rágott köröm esetén erősítésre és a köröm megnövesztésére is alkalmazható. Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik a természetesség hívei vagy esetleg munkakörükből fakadóan nem tudnak műkörmöt hordani.

Klasszikus manikűr (30 perc)

Langyos vízben való kézáztatás puhító hatását kihasználva, könnyedén távolítható el a körömbőr, amely egyénenként változó mértékben nő rá a körömlemezre. Magában foglalja a körömrövidítést és formázást. Ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Pedi-zselé (45 perc)

A pedi-zselé a lábkörömre felhelyezett zselés megerősítést jelenti. Ugyanúgy készül, mint a kézen. Díszíthető, lakkozható és sokáig szép, mivel a lábköröm lényegesen lassabban nő, mint a kéz körmei. A lakk tartósabb, a körmök ellenállóbak lesznek.

Pedikűr (45 perc)

A talp, a bőr hamar veszít nedvességéből, rugalmasságából és jobban szarusodik. A rendszeres lábkezelések alkalmazása helyre állítja a lestrapált, elnehezedett lábak vízháztartását, kisimítja a sarokrepedéseket, puhítja a térdeket. A klasszikus pedikűr alatt a láb fertőtlenítését, meleg áztatása után a kemény bőrfelesleg eltávolítását értjük. A körmöket rövidítjük, tisztítjuk, formázzuk. Ezután következik a láb ápolása, lazító masszírozása.